Nosaltres

Greenardó (Associació per al consum responsable d’usuaris de cànnabis) és un club privat de consumidors de cànnabis i els seus derivats legalment constituït.

 

Es troba inscrit al Registre d’Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, amb els estatuts degudament aprovats amb data del 12/11/2012 i número de registre 0301E/17503/2012.

 

Situada al mític barri Guinardó de la ciutat de Barcelona, Greenardó pretén oferir un espai privat on els socis i les sòcies puguin exercir el seu dret associatiu i al consum de manera responsable i gaudint d’un entorn segur i confortable. Els socis i les sòcies també poden informar-se i participar en les diverses activitats socials i culturals que ofereix l’associació setmanalment.

 

Així mateix, portem a terme periòdicament assemblees ordinàries en les quals els socis i sòcies poden opinar, participar i decidir sobre el funcionament del club. Per descomptat, les actes d’aquestes assemblees, les memòries d’activitats i els resums dels estats de contes del club estan a plena disposició del soci en tot moment.

Creiem en la divulgació informativa de qualitat i en la normalització com a mètode per prevenir la major part dels problemes socials derivats del consum abusiu o inadequat del cànnabis, per la qual cosa, el nostre staff està en constant formació tant en matèria de control de qualitat del producte com en matèria de gestió de plaers i riscos associats al consum de cànnabis.

Treballem amb entitats de control de qualitat i anàlisi de producte, així doncs, tenim a l’abast del soci/a les analítiques d’aquests en tot moment.

Des de Greenardó creiem també en la importància del cànnabis i els seus derivats a escala terapèutica i pretenem donar a conèixer aquestes característiques als nostres usuaris i usuàries.

Mitjançant la nostra col·laboració amb MEDCAN (Medical Cannabis Association), centre d’informació sobre l’ús terapèutic del cànnabis, oferim a tots els socis i sòcies que ho necessitin una sèrie de serveis:

▪Consulta presencial o via on-line amb metges col·legiats especialistes en endocannabinologia.

▪Emissió d’informes mèdics a persones usuàries de cànnabis amb motius terapèutics.

▪Servei de fisioteràpia en usuaris/es amb problemes articulars o musculars, amb olis i ungüents derivats del cànnabis.

Des de l’associació Greenardó creiem en el model associatiu com un pas necessari cap a la completa despenalització i normalització del consum de cànnabis i els seus derivats.

Associació Greenardó